RaisingResults
Wij helpen jou je doelgroepen beter te begrijpen. Zodat jij kunt groeien in een digitale wereld.

Wie we zijn

Wij zijn strategen, digitale marketeers en online fondsenwerving specialisten. We helpen je graag om de wereld een beetje mooier te maken.

 
team RR.jpg

We geloven dat je een optimale klantbeleving moet creëren, als je wilt groeien. Zéker in de non-profit sector! Daar helpen we onze klanten bij op strategisch, tactisch én uitvoerend niveau.

We zijn een team van specialisten aan zowel de technische kant van marketing (tools, platformen, dashboards, CRM) als de inhoudelijke kant (content, klantreizen, creatieve concepten, verbinding stimuleren). Het doel: organisaties helpen relevanter te communiceren, zodat ze groeien.

Het team:

 
 
 
 

 

Mooie woorden van klanten:


Werken met RaisingResults is cutting edge, we bereiken met elkaar echt een hoger niveau. Daar ben ik erg blij mee! We halen een flinke stroom online donateurs binnen en gemaakte afspraken worden goed nageleefd.
— Arthur Wiltink | Directeur, Wakker Dier

Door vanuit verschillende disciplines naar de ervaring van onze donateurs te kijken, vonden wij belangrijke quick-wins. De customer journey mapping sessie hielp ons om als team aan één doel te werken. Alle neuzen weer dezelfde kant op!
— Marjan Sterenborg | Manager marketing & communicatie, stichting ALS

Sandra hielp ons onze campagnes meetbaar te maken en de online conversie te verhogen via slimme tests. Ze is efficiënt en maakt zich nieuwe tools snel eigen. Het voelde al gauw alsof ze al jaren bij ons werkt. Een fijne aanwinst om de online activiteiten en strategie naar een hoger niveau te tillen.
— Iris Soeurt & Silvia van der Heiden | Manager CRM en Hoofd Marketing & Communicatie, VPRO

“De digital maturity benchmark heeft ons inzicht en motivatie gegeven om met onze digitale groeimogelijkheden aan de slag te gaan!”
— Jolanda Omvlee, Sr. Director of marketing development EMEA