RaisingResults
Wij helpen jou je doelgroepen beter te begrijpen. Zodat jij kunt groeien in een digitale wereld.

Wendy de Boer: Consultant

'Ik help graag organisaties die de wereld een beetje duurzamer, mooier en leuker maken om nieuwe kansen te vinden en te vertalen naar een hands-on, concreet project.'


Contact

E: wendy@raisingresults.eu
T: 06-48 80 00 36
LinkedIn

Wie ik ben

Mijn naam is Wendy de Boer en sinds 2011 zet ik iedere dag mijn tanden in projecten die mensen verbinden aan mooie organisaties. Ik maakte een start als fondsenwerver in de non-profit sector.  Daarna heb ik een aantal jaren mogen pionieren in de crowdfunding branche en meegewerkt aan de realisatie van uiteenlopende, innovatieve projecten voor ondernemers, culturele instellingen en goede doelen.

Wat ik bij RaisingResults doe

Als consultant bij RaisingResults spar ik graag met social good organisaties die een slag willen maken met klantgerichte marketing. Daarnaast richt ik me op zaken als planning, capaciteit en budgetten bij een aantal prachtklanten die we als team op weg helpen.

Hoe ik de wereld mooier maak?

Ik vind het leuk om in gesprek met partijen die de wereld een beetje duurzamer, mooier en leuker maken om nieuwe kansen te vinden en deze vervolgens te vertalen naar een hands-on, concreet project. Zo hoop ik op de achtergrond mijn steentje bij te dragen!