RaisingResults
Wij helpen jou je doelgroepen beter te begrijpen. Zodat jij kunt groeien in een digitale wereld.

Wat we doen

We helpen organisaties met het bereiken, betrekken én behouden van hun achterban. Dat doen we door de klantbeleving centraal te stellen.

 
automation.png

MARKETING AUTOMATION

Met marketing automation kun je op het juiste moment, via het juiste kanaal de juiste boodschap sturen. We helpen bij de selectie van tools, inrichting en het beheer.  O.a. met Salesforce MarketingCloud, SharpSpring, Clang, en Mailplus.

customer_journeys.png

CUSTOMER JOURNEYS

We creëren sterke klantreizen voor verschillende doelgroepen. Soms recht-toe-recht-aan (leadwerving en lead nurturing), soms op basis van profielen en triggers, maar áltijd vanuit het perspectief van de ontvanger.

 
 
digital_marketeers_interim.png

INTERIM DIGITAL MARKETEERS

Heb je behoefte aan extra handjes op je marketing- of fondsenwervingsafdeling? Onze digitale marketeers komen je team graag versterken. Dat kan in-house of op afstand, en je krijgt er de kennis van al zijn/haar collega's bij!

leadwerving.png

LEADWERVING & NURTURING

Wil je meer nieuwe mensen aanspreken én betrekken bij jullie missie? Dan helpen we je graag met creatieve leadwerving-concepten én de opvolging van geworven leads. 

 
 
marketing_strategie.png

ONLINE MARKETING STRATEGIE

We helpen je graag om een strategisch (digitaal) marketingplan te ontwikkelen. Vanuit jullie merk en missie beschrijven we stappen om tot een succesvolle omni-channel strategie voor fondsen- of ledenwerving te komen.

customer_experience.png

KLANTERVARING OPTIMALISEREN

De ervaring van de (potentiële) donateur, lid of klant wordt steeds belangrijker. We helpen je graag om pijnpunten te identificeren, sterkere ervaringen te creëren en structureel te bouwen aan loyaliteit onder al je segmenten.

 
 
telemarketer.png

CONTENT EN PROPOSITIE

Hoe zorg je ervoor dat je opvalt te midden van al die andere organisaties en boodschappen in de markt? We helpen je om jullie propositie zo scherp te krijgen, dat deze maximaal resoneert in de markt.

analytics_duiding.png

ANALYTICS EN DUIDING

We zijn data-gedreven en helpen je om je data-inrichting te optimaliseren. Zo krijg je grip op het effect van je marketing-inspanningen. We zijn sterk in dashboarding, analyse en duiding van data, CRM-inrichting en conversie-optimalisatie.

 
 
campagnes.png

WERVENDE CAMPAGNES EN MEDIAPLANNING

We creëren en begeleiden digitale marketingcampagnes. Dat doen we het liefst multi-channel (van SEO/SEA/Grants tot en met nurturing journey). Ook helpen we je met de media-planning en -inkoop en social media campagnes.

online_kanalen.png

CONVERSIE OPTIMALISATIE

We helpen je om meer uit je online kanalen te halen. Dat doen we o.a. via Google Tag Manager, Google Analytics, A/B testing tools, Google Grants, SEO/SEA, social advertising en e-mailmarketing.

 
 
project _management.png

PROJECT MANAGEMENT

Bezig met een groot digitaal project, zoals de implementatie van een CRM, website, e-mailmarketing of marketing automation? We leiden jullie graag efficiënt door het project, met een continue focus op jullie klanten.

search.png

SEO / SEA / GOOGLE GRANTS

We zijn Google Partner en heel ervaren in SEO, SEA, Google Grants en Display campagnes. Dat doen we voor zowel losse campagnes als het structureel verbeteren en beheren van jullie vindbaarheid.

 
 
target.png

LOYALITEITPROGRAMMA'S

We helpen je om de loyaliteit van jullie achterban te versterken. Dat doen we met een sterke focus op de klantervaring, en door klantgerichte marketing toe te passen en de loyaliteit meetbaar te maken.

 
 

Tools waar we mee werken:


Graag een keer in gesprek over hoe we jouw organisatie kunnen helpen?
Neem contact op: