RaisingResults
Wij helpen jou je doelgroepen beter te begrijpen. Zodat jij kunt groeien in een digitale wereld.

Wat we doen

We helpen organisaties met klantgerichte marketing. Dat doen we op allerlei manieren en vakgebieden, zoals:

 
marketing_strategie.png

ONLINE MARKETING STRATEGIE

We helpen je graag om een strategisch (digitaal) marketingplan te ontwikkelen. Vanuit jullie merk en missie beschrijven we stappen om tot een omni-channel strategie voor fonsen- of ledenwerving te komen, inclusief groeistappen voor de organisatie, software, CRM en marketingtools.

customer_experience.png

KLANTERVARING OPTIMALISEREN

De ervaring van de (potentiële) donateur, lid of klant wordt steeds belangrijker. We helpen je graag jullie klantervaring te verbeteren door de pijnpunten te identificeren, sterkere ervaringen te creëren en structureel te bouwen aan loyaliteit bij donateurs, leden, vrijwilligers, collectanten en anderen.

 
 
customer_journeys.png
 

CUSTOMER JOURNEYS

We helpen talloze organisatie bij het inrichten van sterke klantreizen voor verschillende doelgroepen. Soms recht-toe-recht-aan (leadwerving en lead nurturing), soms op basis van profielen en triggers, maar áltijd vanuit het perspectief van de ontvanger. De vuistregel is: hoe relevanter je communiceert, hoe meer het oplevert.

automation.png

MARKETING AUTOMATION

Als je relevanter wilt communiceren , dan is automation een must. Het stelt je in staat om op het juiste moment, via het juiste kanaal de juiste boodschap sturen. We helpen je graag bij de selectie van marketing automation tools, kunnen helpen bij de inrichting en het beheer. We werken o.a. met Salesforce MarketingCloud, SharpSpring, Clang, en Mailplus.

 
 
telemarketer.png

CONTENT EN PROPOSITIE

Hoe zorg je ervoor dat je opvalt te midden van al die andere organisaties in de markt, en de duizenden boodschappen die consumenten dagelijks op zich af krijgen? We helpen je om de propositie van je organisatie of campagne zo scherp mogelijk te krijgen, zodat deze maximaal resoneert in de markt.

analytics_duiding.png

ANALYTICS EN DUIDING

We zijn data-gedreven en helpen veel organisaties om hun data-inrichting te optimaliseren, zodat ze grip krijgen op het effect van hun marketing-inspanningen. We zijn sterk in dashboarding, analyse en duiding van data, CRM-inrichting en conversie-optimalisatie.

 
 
digital_marketeers_interim.png

INTERIM DIGITAL MARKETEERS

Heb je behoefte aan extra handjes op je marketing- of fondsenwervingsafdeling? Onze uitstekende digitale marketeers komen je team graag voor een periode versterken. Dat kan in-house of op afstand, en je krijgt er altijd de kennis van al zijn/haar collega's op de achtergrond bij!

leadwerving.png

LEADWERVING & NURTURING

Wil je meer nieuwe mensen aanspreken én betrekken bij de missie van jouw organisatie? Dan helpen we je graag met creatieve leadwervingsconcepten én de opvolging van geworven leads. Want voor een lead moet je goed zorgen, als je hem of haar bij je organisatie wilt betrekken.

 
 
campagnes.png

WERVENDE CAMPAGNES EN MEDIAPLANNING

Voor talloze organisaties creëren en begeleiden we digitale marketingcampagnes. Dat doen we het liefst multi-channel (van SEO/SEA/Grants tot en met nurturing journey). Ook kunnen we je helpen met de media-planning en inkoop en social media campagnes.

online_kanalen.png

CONVERSIE OPTIMALISATIE

We helpen je graag om het maximale te halen uit jullie online kanalen, door advies, beter inrichten en conversie-optimalisatie in je website en e-mails toe te passen. Dat doen we o.a. via Google Tag Manager, Google Analytics, A/B testing tools, Google Grants, SEO/SEA, social advertising, e-mailmarketing en social media strategie.

 
 
project _management.png

PROJECT MANAGEMENT

Bezig met een groot digitaal project, zoals de implementatie van een CRM, website, e-mailmarketing of marketing automation? We nemen graag de rol van project manager uit handen om jullie op een efficiënte manier door het project te leiden. Daarbij garanderen we dat de focus op jullie klanten centraal staat, zodat je zeker weet dat je klaar bent voor de toekomst.

search.png

SEO / SEA / GOOGLE GRANTS

We zijn Google Partner en heel ervaren in effectieve SEO, SEA, Google Grants en Display campagnes. Dat doen we voor zowel losse campagnes als het structureel verbeteren van jullie vindbaarheid, op zoektermen die actueel zijn. We kunnen jouw vindbaarheid optimaliseren, maar ook volledig beheren. 

 
 
target.png

LOYALITEITPROGRAMMA'S

We helpen je om de loyaliteit met en van jullie achterban te versterken. Dat doen we met een sterke focus op de klantervaring, en door klantgerichte marketing toe te passen in de marketingkanalen. Maar ook door in bijv. Salesforce  CRM inzichtelijk te maken hoe het nú met de loyaliteit gesteld is (door middel van RFM en betrokkenheidsscores).

 
 
 

Graag een keer in gesprek over hoe we jouw organisatie kunnen helpen?
Neem contact op: