RaisingResults
Wij helpen jou je doelgroepen beter te begrijpen. Zodat jij kunt groeien in een digitale wereld.

Vacature: Social media campagnemanager

Ben jij de expert die de customer experience kan doorvertalen naar social media kanalen?

 

Social media campagnemanager

Word jij blij van Insights, Facebook audiences, Instagram Stories, Snap ads en weet je hoe je ze kunt inzetten om (potentiële) klanten te inspireren? Dan zoeken we jou!

save-2.jpg

Creatieve Social Media marketeer!

Jij bent een creatieve social media marketeer die een kei is in het uitdenken én realiseren van campagnes. Je snapt hoe bepalend social media zijn in de gehele klantreis: van inspireren tot betrekken en behouden.  Met de klant als uitgangspunt van een campagne onderbouw jij je creatieve ideeën met data. Facebook Insights, eerdere campagne resultaten en Google Analytics hebben geen geheimen voor je. Met deze inzichten bedenk je social campagnes waarmee de doelstelling van de klant wordt behaald.  Zo ontwikkel je  bijvoorbeeld een inspirerende contentstrategie, een effectieve advertentiecampagne of een persoonlijke webcare strategie; en dát via de juiste social touchpoints. 
Je volgt de nieuwste ontwikkelingen hiervoor op de voet. Je bent een marketeer die enthousiast wordt van data en resultaten. 

Dit breng je mee

  • jouw vakkennis, ervaring en passie voor het helpen van organisaties die de wereld een beetje mooier maken
  • inzicht in de meest effectieve inzet van social media om geweldige klantervaringen te creëren en de beste resultaten te behalen (bereik, leads, conversie, loyaliteit)
  • nieuwsgierigheid naar ontwikkelingen op jouw vakgebied
  • talent voor projectmanagement: oog voor het aan elkaar knopen van open eindjes
  • zelfstandigheid: in het uitdenken, implementeren, analyseren en evalueren van campagnes
  • klantgerichtheid, nieuwsgierig, gedreven en met ondernemingsdrang
    affiniteit met concepting en ervaring hebt met beeldbewerking
  • minimaal 1 jaar concrete ervaring (aantoonbare ervaring in de social good sector is een pré).

RaisingResults

Organisaties helpen hun achterban beter te begrijpen en te vergroten is waarvoor wij aan het werk gaan. Dit doen we met een team van strategen, consultants, digital marketeers en andere specialisten. Wij werken sinds 2011 voor meer dan 35 toonaangevende organisaties in Nederland, zoals Wakker Dier, Save the Children, VPRO en Artsen Zonder Grenzen. Wat ons uniek maakt is dat onze mensen jarenlange ervaring hebben op het gebied van (digitale) marketing en fondsenwerving en hart hebben voor maatschappelijke vraagstukken. Wij ontwikkelen onze kennis continu, door klantgedreven en fact-based te werken. Zo leren we razendsnel.

Wij bieden jou

Je komt te werken binnen een dynamisch, jong bedrijf op het Westergasfabriekterrein, waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en waar het tonen van initiatief wordt aangemoedigd. We zijn een groeiend bedrijf en daardoor voortdurend in beweging. Er wordt van je verwacht dat je meedenkt en meedoet.

Je krijgt veel vrijheid, wat betekent dat je ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt; je denkt en handelt altijd vanuit RaisingResults. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed, we geven je tijd om vakinhoudelijk te groeien, ruimte om fouten te maken en begeleiding om ervoor te zorgen dat je het beste uit jezelf haalt.

Dit alles doen we in een prettige werksfeer waar ook plezier maken hoog in het vaandel staat. We borrelen regelmatig aan onze RaisingResults picknicktafel of bij de buren in de wijnbar of de bierbrouwerij.


Reageren

Stuur voor 30 juni 2017 jouw cv, motivatiebrief en een beschrijving van het beste social business project dat jij hebt opgezet of waar je aan hebt meegewerkt, naar Annette Kraaijeveld (annette@raisingresults.eu) en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Acquisitie naar aanleiding onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.