RaisingResults
Wij helpen jou je doelgroepen beter te begrijpen. Zodat jij kunt groeien in een digitale wereld.

Sandra Hulsman-van Andel: Consultant

‘Our life is shaped by our mind; we become what we think’ - The Buddha


Wie ik ben

Sandra Hulsman- van Andel, ruim 7 jaar ervaring in digitale marketing strategie en implementatie. Sinds een kleine drie jaar in de rol van Consultant bij RaisingResults. En bijna vier jaar in het managementteam van ALLSAFE Selfstorage. Verder ben ik Registred Digital Marketeer (RDM) en studeerde communicatie- en informatiewetenschappen en marketing in Groningen en Argentinië.

Wat ik bij RaisingResults doe

Ik hou mij dagelijks bezig met het challengen van de vraagstukken van onze klanten en vertaal ze naar strategische en tactische oplossingen. Met als doel dat onze klanten hun ambitieuze doelstellingen op korte en lange termijn kunnen realiseren. Ik zet de juiste specialisten uit het RaisingResults-team bij elkaar. Ik stuur op resultaat en klanttevredenheid bij mijn klanten zoals Wakker Dier, VPRO, Milieudefensie, Leprastichting en KNCV Tuberculosefonds.

Hoe ik de wereld mooier maak

Vooral door organisaties te begeleiden bij het verhelderen én vertalen van hun doelen en samen een oplossing te definiëren die hieraan zal bijdragen. Ik manage verwachtingen, planning, budgetten en stuur op resultaat, zo zorg ik ervoor dat marketingbudgetten van onze klanten duurzaam worden ingezet.