RaisingResults
Wij helpen jou je doelgroepen beter te begrijpen. Zodat jij kunt groeien in een digitale wereld.

Sandra Cnossen-Albers: Oprichter en directeur

‘You must be the change you wish to see in the world’ – Mahatma Ghandi


Contact

E: Sandra@raisingresults.eu
T: 06-20387951
LinkedIn

Wie ik ben

Sandra Cnossen-Albers (1966), ruim 20 jaar werk ik al met veel plezier en passie in de non-profit sector op gebied van marketing, fondsenwerving en directie- functies, bij kleine als ook grote internationale organisaties (o.a.in Australië).  Over de hele wereld ken mensen in deze sector, zowel binnen organisaties als leveranciers.

Wat ik bij RaisingResults doe

Onze klanten helpen om in deze snelle, veranderende tijd met hun organisaties mee te gaan en hun missie kunnen blijven uitvoeren is de reden waarom ik begin 2011 RaisingResults heb opgericht. Ik zie veel verspilling binnen organisaties om kennis en capaciteit op gebied van marketing, communicatie en fondsenwerving  up to date te houden en toe te passen. Er gebeurt zoveel door de technische /tools oplossingen die de markt overspoelen, als door van buiten naar binnen te denken en een goede  klantbeleving te borgen binnen de organisaties. En daarvoor heb ik een team samengesteld van top talenten met enorme betrokkenheid en drive niets liever doen dan dit uitleggen, meedenken, begeleiden en doen.

En heel trots dat we dit vanaf ons fijne werk- en ontmoetingsplek kunnen doen binnen de Westergasfabriek gemeenschap in Amsterdam

Hoe ik de wereld mooier maak

Door een netwerk en plek te creëren waarin betrokken en gepassioneerde mensen samen komen om elkaar te inspireren en  te helpen met de uitdagingen en kansen van deze snelle digitale tijd om onze wereld gezond, leefbaar, duurzaam, prettig en positief te maken. Voor nu, maar ook voor de volgende generaties.