RaisingResults
Wij helpen jou je doelgroepen beter te begrijpen. Zodat jij kunt groeien in een digitale wereld.

Sandra Cnossen-Albers: Oprichter en directeur

‘You must be the change you wish to see in the world’ – Mahatma Ghandi


Contact

E: Sandra@raisingresults.eu
T: 06-20387951
LinkedIn

Wie ik ben

Sandra Cnossen-Albers (1966), ruim 20 jaar werk ik met veel plezier en passie in de non-profit sector op het gebied van marketing, fondsenwerving en directie. Bij kleine maar ook grote (internationale) organisaties. Over de hele wereld ken ik mensen in deze sector, zowel binnen organisaties als bij leveranciers.

Wat ik bij RaisingResults doe

Ik help onze klanten om in deze snel veranderende tijd met de ontwikkelingen mee te kunnen bewegen, zodat ze focus kunnen houden op het uitvoeren van hun missie. Dit is de reden waarom ik begin 2011 RaisingResults heb opgericht. Ik zie de uitdaging die organisaties hebben om op het gebied van marketing, communicatie en fondsenwerving, de kennis en capaciteit up-to date te houden. En die uitdaging begrijp ik, er gebeurt ook zoveel. Denk bijvoorbeeld aan de technische oplossingen die de markt overspoelen en de ontwikkelingen rondom klantbeleving. Daarvoor heb ik een team samengesteld van toptalenten met een enorme drive en betrokkenheid, dat niets liever doet dan jou hierbij helpen.

Daarnaast ben ik heel trots dat we dit vanaf onze fijne werk- en ontmoetingsplek kunnen doen binnen de Westergasfabriek-gemeenschap in Amsterdam.

Hoe ik de wereld mooier maak

Door betrokken en gepassioneerde mensen elkaar te laten inspireren en te helpen met de uitdagingen en kansen van deze snelle digitale tijd. Zo kunnen we samen onze wereld gezond, leefbaar, duurzaam, prettig en positief maken. Voor nu, maar ook voor de volgende generaties.