RaisingResults
Wij helpen jou je doelgroepen beter te begrijpen. Zodat jij kunt groeien in een digitale wereld.

Sabrina van der Gaag: Digital Marketeer

'There's no 'I' in 'TEAM', we do this together!'


Contact

E: Sabrina@raisingresults.eu
T: 06-45236491
LinkedIn

Wie ik ben

Sabrina van der Gaag, 28 jaren jong, wonend in het altijd mooie Den Haag. Bij RaisingResults werk ik als Digital Marketeer voor verschillende goede doelen. Voordat ik de trein pakte naar Amsterdam werkte ik als online marketeer bij World Animal Protection, Cordaid en zelfs als straatwerver (voor SOS Kinderdorpen) heb ik uren gemaakt voor de non-profit sector. Altijd met veel plezier. En daar ga ik bij RaisingResults gewoon mee door!

Wat ik bij RaisingResults doe

Ik mag me elk dag bezig houden met het beter maken van de wereld door acquisitie en loyaliteit programma's te bedenken, op te zetten en te optimaliseren. Het leukste vind ik denk ik wel de afwissling tussen klanten. Allemaal hebben ze zo hun uitdagingen en ik vind het heerlijk om, samen met hen, problemen aan te pakken, projecten op te zetten en natuurlijk resultaten te behalen.

Hoe ik de wereld mooier maak

Met mijn vegetarische leefstijl, mijn inzet voor deze prachtige klantenbase die we hebben en mijn onvermoeibare drive om samen de gaafste dingen op te zetten. Allemaal voor de dieren/kinderen/vluchtelingen/en alle andere wereldproblemen die we gaan oplossen.