RaisingResults
Wij helpen jou je doelgroepen beter te begrijpen. Zodat jij kunt groeien in een digitale wereld.

Richard van Dijk: Senior Online Specialist en Manager Operations

'Ik hou graag het grotere plaatje in de gaten terwijl ik bezig ben met de kleine details die het verschil maken.'


Contact

E: Richard@raisingresults.eu
T: 06-54207701
LinkedIn

Wie ik ben

Richard van Dijk (28), bij RaisingResults werk ik als Senior Online Specialist en Manager Operations. Hiervoor werkte ik ruim 2 jaar bij Yves Rocher als Online Marketeer en heb ik een strategisch plan ontwikkeld om Yves Rocher een visie te geven op digital marketing, compleet met score-card en businesscase. In 2012 ben ik uitgeroepen tot Digital Marketing professional van het jaar bij Beeckestijn Business school. Ik volgde de post-HBO opleiding digitale marketing en heb een technische achtergrond.

Wat ik bij RaisingResults doe

Met mijn commerciƫle ervaring help ik organisaties om te groeien door met kwalitatiever en relevanter te zijn. Door mijn technische achtergrond ben ik veelal betrokken bij de inventarisatie, planning en realisatie van digitale platformen. Ik heb een specialisatie in meetarchitecturen en heb al vele organisaties mogen helpen om de relevante data goed en volledig inzichtelijk te krijgen. Dankzij de verkregen data optimaliseren we en kunnen wij als marketeers elke dag betere resultaten boeken.

Hoe ik de wereld mooier maak

Ik vind het een voorrecht dat ik mijn commerciƫle ervaring en drive om elke dag te te groeien mag inzetten voor social good organisaties.