RaisingResults
Wij helpen jou je doelgroepen beter te begrijpen. Zodat jij kunt groeien in een digitale wereld.
leadwerven5.jpg

Effectief leads genereren en activeren

Hoe je effectief nieuwe potentiële klanten, donateurs en leden vindt en meeneemt in je verhaal.

 

Continue lead generatie vult je pijplijn

Mensen die voor het eerst op je website komen of voor het eerst over je horen, worden meestal niet meteen donateur, lid of klant. Ze moeten eerst een goed gevoel bij jouw organisatie krijgen. Als je je achterban structureel wilt laten groeien, dan moet je structureel leads genereren, want iedere lead is de start van een potentiële, mooie, nieuwe relatie.

Hoe verwelkom je nieuwe contacten?

Zorg jij er al voor dat je zoveel mogelijk website-bezoekers converteert tot warme lead? Want voordat je marketingbudget uitgeeft aan dure advertenties, kun je misschien wel beter beginnen bij het webverkeer dat je al hebt, en daar veel meer uithalen! En als je dat doet, dan wil je hen natuurlijk zo snel mogelijk enthousiast over jullie missie maken. Dat noemen we in de marketing: 'leadnurturing'. Hoe beter je daar in bent, hoe groter het percentage leads dat daadwerkelijk klant, lid of donateur wordt. Ervaar hier zelf hoe je van een digitale kennismaking een leuke ervaring kunt maken.

Welke waarde gééf jij je leads?

Als je succesvol leads wilt genereren, dan moet je een antwoord vinden op deze vraag: 'Hoe kunnen wij iets waardevols aan de juiste mensen geven, zodat ze wat persoonlijke gegevens aan ons toevertrouwen en ons toestemming geven om hen te contacten?' Want je wilt natuurlijk wel leads genereren die een hoge kans om donateur, klant of lid te worden hebben.

Wij kunnen je helpen met:

  1. een leadgeneratie-mechanisme creëren dat past bij jullie organisatie/merk

  2. de leadgeneratie online implementeren (website, social, Adwords, e-mailmarketing, etc.)

  3. de leadnurturing journey uitdenken

  4. de leadnurturing journey creëren en implementeren (en eventueel automatiseren en koppelen aan je CRM)

  5. jullie huidige leadgeneratie activiteiten optimaliseren


Waarom leads werven?

Omdat consumenten tijd nodig hebben om te bepalen of ze zich aan een organisatie willen verbinden. Je moet ze stapje voor stapje verleiden en goede ervaringen bieden. Je laat hen ervaren dat je relevant bent, en dat het geweldig zou zijn als zij jullie missie onderschrijven en helpen realiseren. We helpen je graag om stap-voor-stap te groeien in leadgeneratie en -nurturing.
 

Wil je snel goede kwaliteit leads genereren?
Met onze kick-off en leadwervingsquiz ga je als een speer!


Of neem even contact op: