RaisingResults
Wij helpen jou je doelgroepen beter te begrijpen. Zodat jij kunt groeien in een digitale wereld.

Vacatures

Zoek jij een baan waarin jij je ervaring in marketing kunt inzetten om de wereld mooier te maken? Wil jij alles uit jezelf en klantprojecten halen? Dan leren we je graag kennen!

 

Wij zoeken een:

 

Marketing Automation & Analytics Developer

Liggen jouw kwaliteiten op het gebied van data, techniek en online marketing? Maak je data graag inzichtelijk en ben je een kei in het inrichten van online tools en het bedenken van oplossingen? Dan zoeken we jou!

Door te solliciteren ga je akkoord met het privacy statement voor sollicitanten.


Account Manager Digital Marketing

Weet jij kansen te creëren en ben je graag onderweg? Ben je op de hoogte van de laatste trends als het gaat om online marketing? Neem je graag initiatief en denk je strategisch mee? Dan zoeken we jou!

Door te solliciteren ga je akkoord met het privacy statement voor sollicitanten.


Wie zijn wij? 

Wij helpen social good organisaties om in deze digitale tijd een optimale klantbeleving te creëren, door klantgerichte marketing. We begeleiden onze klanten op strategisch, tactisch én uitvoerend niveau.

We zijn een team van specialisten aan zowel de technische kant van marketing (tools, platformen, dashboards, CRM) als de inhoudelijke kant (content, klantreizen, creatieve concepten, verbinding stimuleren). Het doel: organisaties helpen relevanter te communiceren, zodat ze groeien.


c0b9b4c6-70aa-4bd8-8e94-91e680fddba1.jpg

Hoe helpen we klanten?

We zorgen ervoor dat we de klantvraag én de vraag áchter die vraag goed begrijpen. Het liefst trekken we een langere periode met elkaar op, om structureel te groeien in klantgerichter werken. Soms zijn we meegaand, soms positief koppig. We werken zo agile mogelijk in klantteams, waarbij iedereen zijn specialisme inbrengt. Iedereen heeft de basiskennis van (digitale) marketing en fondsenwerving, aangevuld met specialismes. Voor onze grootste klanten zijn we partner in business en werken we meerdere jaren samen.


 
 

Hoe werken we met elkaar?

BlackWhite-RR-kantoor.jpg

We willen dat jij lekker in je vel zit, en doet waar je energie van krijgt. We bekijken samen hoe jij je wilt ontwikkelen en bieden je de kans om te groeien. Je krijgt het vertrouwen om zelf beslissingen te nemen. We zijn open en eerlijk naar elkaar, helpen elkaar, streven naar hoge kwaliteit én maken plezier. 

Ons kantoor is een heerlijke werkplek op het terrein van de Westergasfabriek, met inspirerende buren (zoals DWDD, Pauw, Tony Chocolonely en Brouwerij Troost). Thuis werken kan trouwens ook. We vieren graag de mooie momenten, bouwen af en toe een feestje en dromen van ons eerste reisje samen.


Wat wij jou bieden

  • Een mooie baan waarin je je professionaliteit kunt inzetten om de wereld mooier te maken

  • Werken voor inspirerende organisaties in de social good sector

  • Werken in een team van topcollega’s in hun vakgebied

  • Flexibele praktische werkafspraken zodat je werk en privé goed kunt combineren

  • De mogelijkheid om rollen op te pakken die bij jou passen

  • Tijd en ruimte om te leren en je te ontwikkelen

  • Een prima salaris en vergoedingen in overleg en redelijkheid

  • Een oudedagsvoorziening die je zelf kunt beleggen

 

Wil je graag meer weten? Neem contact op: