RaisingResults
Wij helpen jou je doelgroepen beter te begrijpen. Zodat jij kunt groeien in een digitale wereld.

Klanten

We werken voor prachtige organisaties die allemaal op hun eigen manier de wereld mooier maken, waaronder:

Mooie woorden van klanten:

 
Werken met RaisingResults is cutting edge, we bereiken met elkaar echt een hoger niveau. Daar ben ik erg blij mee! We halen een flinke stroom online donateurs binnen en gemaakte afspraken worden goed nageleefd.
— Arthur Wiltink | Directeur, Wakker Dier
 
 

Raising Results bezit over veel expertise en kennis. Tijdens de samenwerking kom je tot veel nieuwe inzichten en ontdek je kansen die je kunt verkennen en erop kunt inspelen. Hun begeleiding en communicatie is prettig.
— Tom Hoette | Fondsenwerver Particuliere Markt, Dierenbescherming
 
 

RaisingResults heeft expert kennis en skills op het gebied van technische online marketing. Ze denken actief mee en hebben relevante ervaring in de diverse online marketing gebieden. De training die we volgden was precies op maat voor ons.
— Marco Vreede, Milieudefensie

De digital maturity benchmark heeft ons inzicht en motivatie gegeven om met onze digitale groeimogelijkheden aan de slag te gaan!
— Jolanda Omvlee, Sr. Director of marketing development Compassion EMEA
 
 

 
 
Sandra hielp ons onze campagnes meetbaar te maken en de online conversie te verhogen via slimme tests. Ze is efficiënt en maakt zich nieuwe tools snel eigen. Het voelde al gauw alsof ze al jaren bij ons werkt. Een fijne aanwinst om de online activiteiten en strategie naar een hoger niveau te tillen.
— Iris Soeurt & Silvia van der Heiden | Manager CRM en Hoofd Marketing & Communicatie, VPRO

 
 
Heel fijn aan RaisingResults is dat ze continu blijven meedenken en het optimale uit een campagne willen halen ook als het doel al behaald is!
— Michelle Cramwinckel, Communicatiespecialist Jantje Beton
 
 

Door vanuit verschillende disciplines naar de ervaring van onze donateurs te kijken, vonden wij belangrijke quick-wins. De customer journey mapping sessie hielp ons om als team aan één doel te werken. Alle neuzen weer dezelfde kant op!
— Marjan Sterenborg | Manager marketing & communicatie, stichting ALS
 
 

 
 
RaisingResults is een fijne partij om mee samen te werken. Ze communiceren prettig en snel, leveren professioneel werk af en stemmen de inhoud goed af op ónze situatie (geen algemene verhalen).
— Andrea Rodriguez Frohwein, online marketeer Mensen met een Missie