RaisingResults
Wij helpen jou je doelgroepen beter te begrijpen. Zodat jij kunt groeien in een digitale wereld.

Jasper Bengevoord: Online Marketing Specialist

'Ik wil het verschil maken voor goede doelen'


Contact

E: jasper@raisingresults.eu
T: 085-028 0300
LinkedIn

Wie ik ben

Mijn naam is Jasper Bengevoord en ik ben Online Marketing Specialist bij Raising Results. Ik heb meer dan 5 jaar ervaring in online marketing. Ik ben begonnen in de profitsector en sinds 2 jaar in de non-profit-sector. 

Wat ik bij RaisingResults doe

Ik help onze klanten om (online) marketing effectief en klantgericht in te zetten. Bijvoorbeeld door mee te helpen met het bepalen van de juiste online marketing strategie voor een specifieke doelstelling/campagne. Maar ook door de inrichting en het beheren van online marketing kanalen en tools zoals SEA, SEO, Google Grants, Display, e-mailmarketing (automation), social advertising, Hotjar en Google Optimize (conversieoptimalisatie) en Google Analytics (Google Certified).

Hoe ik de wereld mooier maak

Ik wil graag het verschil maken voor goede doelen. Door het realiseren van conversies door de inzet van mijn marketingkennis maar ook door mee te doen of te helpen met sponsor-evenementen zoals de Nacht van de Vluchteling van Stichting Vluchteling en de Zuiderzeeklassieker van de Maag Lever Darm Stichting.