RaisingResults
Wij helpen jou je doelgroepen beter te begrijpen. Zodat jij kunt groeien in een digitale wereld.

Blog

De laatste ontwikkelingen over digitale marketing volgen? Of jouw digitale marketingresultaten vergelijken met anderen? Laat je inspireren door onze blogs!

RaisingResults lanceert SMSDoneren.nl

 

leestijd: 4 minuten

RaisingResults lanceert SMSDoneren.nl

Smartphones zijn volledig deel van ons dagelijks leven. En omdat de Nederlandse donateur dus steeds digitaler wordt, is het belangrijk om hier als fondswervende organisatie in mee te gaan. Daarom hebben we een handig tooltje gelanceerd: SMSdoneren, waarmee je in 2 klikken vanaf je smartphone een gift kunt geven.

Nóg makkelijker geven via SMS

Hoogstwaarschijnlijk is je website al responsive, maar als je je donateurs een prettige ervaring wilt bieden, zul je steeds meer digitale services moeten aanbieden. Is je donatieformulier heel prettig voor iemand die onderweg in de tram overweegt een gift te geven?

Een veel laagdrempeliger manier om deze ervaring te verbeteren is doneren via SMSdoneren.nl. Met 2 klikken geef je direct invulling aan je behoefte om goed te doen. Hoe het werkt:

 

  1. De gebruiker ziet jouw advertentie en klikt erop
  2. Doet hij dat op een smartphone, dan landt hij op je donatiepagina waar hij direct een melding krijgt om zijn SMS-app te openen (op een desktop worden gebruikers automatisch naar de reguliere donatiepagina geleid)
  3. De SMS-app opent meteen mét de te versturen SMS om te doneren. Prefilled met het juiste telefoonnummer en tekst. De gebruiker kan de SMS direct versturen via de verzendknop.
  4. De donatie wordt afgeschreven via de telefoonrekening van de gebruiker.
  5. Omdat er naast de eenmalige donatie ook een telefoonnummer beschikbaar is gesteld, kun je de donateur per telefoon bedanken voor zijn gift.

Met SMSdoneren ontvang je dus niet alleen donaties, je bouwt ook een database op met geef-bereide leads, die je via telemarketing kunt benaderen/opvolgen.

 

Heb je vragen over deze dienst of wil je er direct gebruik van maken? Neem dan contact op met Richard van Dijk (Senior Marketing Specialist).

Richard heeft aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van deze dienst en vertelt je er graag meer over. 

Neem contact met hem op via mail of 06-54207701. Of vul het onderstaande formulier in, dan neemt hij contact met je op!

 
 
 
Richard van Dijk